Reálný dopad koučování

Tato reference by se do části mého webu Reference nevešla. A byla by velká škoda vám ji nepředstavit. Ukazuje reálný dopad koučování. Seznamte se s Patrikem, majitelem firmy Molki Vision a jeho osobní zkušenosti s koučováním. Patrik mi napsal tuto referenci na LinkedIn a musím říct, že její hloubkou mi vzal dech. 

===

Zoznámte sa. Toto je Monika.
Môj coach, ktorý ma toho o sebe veľa naučil.

Každému kto potrebuje urobiť revíziu toho kam smeruje a potrebuje aby v ňom bolo objavené niečo, čo sám v sebe nevidí, či už to zapadlo prachom alebo to o sebe ani nevie. Odporúčam stráviť čas s týmto empatickým človekom.

Pár ľudí mi povedalo. Veď ty si šikovný, s tvojim prehľadom coacha nepotrebuješ. Ja však verím, že niekedy, práve v momente keď si myslíme že vieme všetko, by sme mali byť opatrní.

Ja som bol ešte nedávno v období kedy som po rokoch fakt nevládal, a stratil svoj drive. Miestami som ani nevedel čo vlastne potrebujem vyriešiť.

A hlavne, ani za toho som si nevedel zosúladiť priority medzi osobným a pracovným životom. Práca bola vždy prvoradá, a ja už to tak nechcem.
Chcem mať čas na rodinu, svoje koníčky ktorých nie je málo, ale zároveň dosiahnuť úspech. Nebudem síce známi po celom svete, ale to mne vôbec nevadí. Ak nemáme poriadok vo svojom okolí, načo sa venovať vštkému okolo…

Verím, že sa mi vďaka mechanizmom ktoré mi Monika ukázala podarí udržať svoj smer a dosiahnuť ciele rýchlejšie a jednoduchšie. S kľudnejšou hlavou. Pretože sme si za tých spoločných 10 hodín pomenovali veľmi veľa vecí, ktoré som mal do teraz akosi bez mena.

Čo som za ten čas s jej pomocou dokázal?

- Uvedomil si, že to že mám firmu tretí rok je stále len Beta. A že v kontexte na to, že to ma byť moje životné dielo, je v pohode ak teraz robím chyby.
To sa v Beta verzií proste stáva.

- Nabral som energiu sťahovať sa z homeoffice do kancelárie, a aj to zorganizoval. Na to, či naozaj chcem office sme mali samostatné zaujímavé cvičenie.

- Priznal som si, že Molki Vision je zatiaľ verzia 0.5 a to mi pomohlo brať situáciu úplne inak, viac v pohode. Tak, že sa teším na to čo všetko ešte môžem v našej firme vylepšovať.

- Schudol som cca 10 kil. (Tam však hlavná zásluha parí môjmu trénerovi)
- Definoval si víziu firmy na pár rokov dopredu
- Našiel mechanizmy ako v procese rohodovania použivať správne vlastnosti
- Urovnal si priority

A hlavne som tie veci zvládal súbežne.

Monika prišla zakaždým nabitá pozitívnou energiou.
Obdivujem týchto ľudí, ktorí pomáhaju riešiť starosti druhým a dokážu nájsť silu riešiť aj tie svoje.

Budem sa tešiť na ďalšie stretnutia v budúcnosti.

Ak si to dočítal/la až sem, važím si ťa.
A určite jej daj follow, Monikin obsah je veľmi fajn.

===

koučování

Foto se souhlasem: Patrika Sobka a Moniky Kukoľ Sochorové